Limfna drenaža cijelog tijela

Tretman limfne drenaže se odvija bez nanošenja ulja ili krema, dakle na čistoj koži. Nakon nekoliko tretmana koža postaje gipka, meka i svijetlija – čak i u slučajevima suhe i perutave kože. Ovakav rezultat često iznenadi klijente posebice žene koje se svakodnevno njeguju preparatima za hidrataciju kože. Ipak, to ne znači da uz limfnu drenažu treba prestati sa uobičajenom njegom, njihov učinak svakako postaje vidljiviji. Opuštanje mišića, toniziranje kože, osjećaj lakoće, ublažavanje bora na licu te smanjenje podbratka i vrećica oko očiju su prednosti limfne drenaže lica.

Poticanjem normalnog protoka limfe djeluje se na razgradnju celulita, smanjuje se obujam tijela, prokrvljuje tkivo i otklanja edem. Kandidati za ovaj postupak su svi koji imaju lošu prokrvljenost tkiva, posebno nogu, stražnjice i trbuha, oni kojima otiču noge, oni koji imaju vidljiv celulit ili pak probleme s venama.

Zdravlje relax ljepota

Kandidat za limfnu drenažu ste ako:

  • imate lošu prokrvljenost tkiva – posebno nogu, stražnjice i trbuha;
  • nakupljate otpadne produkte metabolizma;
  • vaše noge otiču;
  • vidite celulitne promjene kože i potkožja;
  • vam se pojavljuju nove ili uočite pogoršanje postojećih proširenih vena.

Svrha limfne drenaže cijelog tijela je aktivno mrvljenje i odvođenje naslaga u tkivu putem limfnog ispiranja. U kozmetici je to slučaj kod celulita ili estetskih neugodnih edema nastalih zastojem životnih tekućina. u Takvim situacijama drenaža se izvodi cca 20 do 30 mi.Limfna drenaža je bazična obrada i primrema za druge tretmane i indikacije. Limfna drenaža je neizostavni dio tretmana ravnanja kože, pobuđivanje prokrvljenja tkiva i traje cca 15 do 20 min..