Relax masaža aromatičnim uljima Zdravlje relax ljepota

icon

Relaksirajuća antistres tehnika i ulje po vašem izboru, umirit ce tijelo i pružiti mu potpuno opuštanje. Mješavina melise i narandže ili mozda miris bora, ruže ili sandalovine? Odaberite miris koji vam najviše odgovara. Za potpun doživljaj dodat ćemojos i refleksologiju stopala.

Masaža je nesumnjivo najprijatniji dio fizikalne terapije. Počinje opuštajućim ritmom da bi se programski razvijala snaga i stručnost pokreta. Masaža prija svim uzrastima, posebno osobama sa lošom cirkulacijom, a i dobra je zamjena za sportske aktivnosti za koje savremeni čovjek nema vremena.Masažom možemo najbrže da se relaksiramo, osvježimo i odmorimo, da se borimo protiv stresa. Može da je obavlja pravilno samo stručno lice sa izvježbanim pokretima i poznavanjem anatomije, kao i preparata sa kojim postiže dobre rezultate i aromaterapije. Pokreti masaže tela idu uvijek sa periferije ka srcu i prate prirodne tokove krvotoka i limfe.

Masaža se preporučuje svima koji se malo kreću, za održavanje lijepe i glatke kože, protiv celulita, kod nepokretnih bolesnika koji imaju zdravo srce i normalan pritisak, kod skidanja viška kilograma da se održi elastičnost kože, kod otečenih nogu. Masažom se, takođe, uklanjaju i bolovi u leđima, ramenom pojasu, ispod lopatica…

Experience the Art of Caring

GET LEMON AMAZING OFFERS