HIMALAJSKA MASAŽA TOPLIM HIMALAJSKIM SOLIMA

icon

Himalajska sol preko 250 milijuna godina sazrijevala je u praoceanima i pećinama ispod Himalaja, potpuno je netaknuti dio prirode i smatra se najčišćim elementom u svijetu. U sebi sadrži 84 prirodnih minerala i elemenata, a jedinstvena molekularna struktura koja sadrži natrij, kalcij, magnezij i željezo savršeno odgovara našem tijelu i vrlo je važna za metabolizam stanica.

DODIR SOLI I TIJELA:

Sve što masažom utrljavamo u kožu, koža će i upiti i cirkulacijom unijeti u organizam, stoga je vrlo važno da u odabiru masažnih tehnika uvijek vodimo računa o kvaliteti svake pojedine sastavnice masaže. Masaža toplim, posebno obrađenim grumenima himalajske soli u kombinaciji s eteričnim uljima tijelu omogućava upijanje njezinih dragocjenih minerala i mikroelemenata što višestruko povoljno djeluje na organizam i obnavlja energetsku ravnotežu.

DOBROBITI MASAŽE TOPLIM HIMALAJSKIM SOLIMA:

Posebna tehnika masaže toplim himalajskim solima obuhvaća cijelo tijelo s posebnim naglascima na akopresurne točke. Rezultat ove masaže je potpuna opuštenost i smirenost, mekana, nahranjena koža, stimulirana cirkulacija i stanični metabolizam, smanjenje boli, umora i napetosti, energetski obnovljeno tijelo i psiha.

 

 

GRIJANJE SOLI:

Nježno obrađeni grumenovi soli različitih oblika koji se prilagođavaju različitim dijelovima tijela zagrijavaju se u inovativnoj, posebno osmišljenoj torbi za zagrijavanje. Zagrijavanjem soli postižu temperaturu od 30 do 70°C koja se u soli zadržava dugo vremena i omogućuje potpunu masažu cijelog tijela.

Zdravlje relax ljepota

SPECIJALNA FENIX SPA PONUDA