Refleksna masaža stopala Zdravlje relax ljepota

icon

Za lakši i stabilniji hod kroz život, prepustimo se magičnom 40 minutnom tretmanu stopala. Ovaj tretman potpuno balansira rad svih unutrašnjih organa i cijelo tijelo dovodi u savršenu ravnotežu. Doprinosi osvježenju kože i njezinom dubinskom čišćenju.
Refleksna masaža stopala sastoji se od manipulacije stopala rukama, pritiscima i masažom.Uz refleksnu masažu učinit ćete dobro vašem zdravlju i prirodno liječiti organizam od bolesti.Nastanak refleksne masaže stopala seže u daleku prošlost. U drevnom Egiptu koristila se preventivno kako bi poboljšala zdravlje ljudi. Koristila se i kao alternativna medicina jer je mogla riješiti i otkloniti svaki medicinski problem na prirodan način.

Iz tih razloga, ljudi su joj se uvijek vraćali i koristili se njome kao jedinstvenom metodom prirodnog liječenja.

Refleksna masaža stopala provodi se pritiskom ruku na refleksne točke stopala s ciljem da tijelo i duh dovede u stanje velike opuštenosti.Takav proces dovest će do krajnjeg cilja – stimulirat će samoizlječenje, odnosno započeti prirodno liječenje cijelog organizma.Uz ovu prirodnu metodu vaš organizam će dodatno ojačati i napuniti se energijom, dok će duh postati opušteniji i smireniji.Refleksologija se povodi saznanjem kako su svi živci, organi i žlijezde u vašem tijelu povezani točkama koje su smještene na stopalima i dlanovima.

Stimuliranjem točaka na stopalu ili dlanovima, posebnom tehnikom masaže i pritiskom prstiju, stvara se podražaj na onaj dio tijela kojeg želite stimulirati i potaknuti na prirodno izlječenje.

Experience the Art of Caring

GET FENIX AMAZING OFFERS